Violity - интернет аукцион для коллекционеров

Violity - интернет аукцион для коллекционеров

Реєстрація на ресурсі Коллекціонерів

2 копейки 1994 года Украина

Ласкаво просимо на наш ресурс. Поспішаємо Вам повідомити, про те, що в поточний момент на нашому ресурсі відкрита реєстрація для наших користувачів. У Вас може виникнути логічне запитання, "навіщо мені реєструватися на даному сайті».

Відповідаємо: На нашому сайті, скоро буде доступний розділ з аналітикою за вартістю монет України (для початку). Чим дана аналітика буде відрізнятися від подібних «аналітик» (якщо так можна назвати - ціни на різних сайтах, які вказані, від настрою автора) оперативністю, постійно оновлюється даними, актуальністю.

Наша аналітика базується на зборі всіх публічних лотів з основних аукціонів України. Далі дана інформація агрегується, проводиться очищення, і виводиться ринкова ціна. Дана методика дозволяє постійно модернізувати наші аналітичні алгоритми, які ми базуємо на попиті - пропозиції на монети.

Наші користувачі зможу отримувати актуальні ціни на монети. Реєструйтеся, не пропустіть ваш шанс стати частиною нашої спільноти.

Монети України, Вартість монет України, Монети СССР ціни, Монети НБУ, Монети продати, Монети Ціни, Каталог монет України, Каталог монет України завантажити, Ціни на монети України, Продати монети, Обігові монети України, Розмінні монети України, Юбілейні монети України, Каталог монет СССР, Нумізматика, Асоціація нумізматів та коллекціонерів України, Каталог банкнот, Набори монет України, Ордена СССР, Нагороди СССР, жетони НБУ, Банкноти України, Банкноти СССР, Доллари США, гривня, рубль, реверс, аверс, сувеніри НБУ, антикваріат, Інвестиційні монети